Over ons

Over Agrilog Opleidingscentrum BV

In 2004 is het opleidingsbedrijf Agrilog van start gegaan met het organiseren en geven van trainingen in de Logistieke sector. Oorspronkelijk ontstaan in het Landbouwonderwijs heeft de organisatie zich meer en meer geconcentreerd op de interne logistiek , infra en veiligheidstrainingen.

Door een cursus te volgen is een deelnemer veel beter in staat om de handelingen in zijn werkomgeving beter en veiliger uit te voeren.

Bovendien ligt in de Arbeids Omstandigheden Wet de kern van het volgen van een cursus (artikel 7.17 C lid 1)

Naast de cursussen, die wij op ons opleidingscentrum in Leeuwarden geven, bestaat ook de mogelijkheid om deze cursus op uw bedrijf te geven. De instructeur komt dan naar u toe en geeft m.b.v. uw machines de praktijkinstructie.

Agrilog is een flexibele organisatie, die de cursus geeft als het u past en hierin worden wij niet belemmerd door tijd of locatie.

Agrilog is aangesloten bij het CBR / CVV en is ook uw partner in het geven van cursussen voor de verplichte nascholing beroepsgoederenvervoer, beter bekend als Code 95.

Ons opleidingscentrum in Leeuwarden kent drie gangpaden met stellingen van vijf en halve meter hoog en een oplegger met laadbrug voor het laden en lossen van containers. Verder is er een bovenloopkraan voor de trainingen Veilig verplaatsen en aanslaan van Lasten (VVL). Achter ons opleidingscentrum trainen we met graafmachines, wiellaadschop en verreiker.

× Hoe kan ik je helpen?